Przecież ona mówila o tej simce.
Simka jest ladna nie pdooba mi sie tylko fryzura i nos jest dziwny 8/10
_________________ Nie mogę zasnąć, bo zżera mnie nienawiść,
Nawet do samego siebie, mógłbym wszystkich z nas zabić,
Zbudować pomnik, od spiżu bardziej twardy,
Jeszcze kur*a kilka dni i skończą się żarty
Simka jest ładna, ale nie oczarowała mnie. Sorry, ale wygląda jak barbie tylko jakbys zmieniła włosy na proste. Piegi są boskie i brwi jak to napisała dottie są męskie. Nie oceniam. Chociaż wiem, że stać Cię na więcej. Zapraszam do mnie.
_________________ Jak rozpoznać ludzi, których jeszcze nie znamy? Jak pozbierać myśli?
Av by adrieninodly ; d.
Na pierwszy rzut oka... Tak średnio. Wydaje się jakby miała za wysokie czoło, bo pomimo grzywki jeszcze jej rąbek widać. Nos z ustami łączą się w grymas, jakby coś jej brzydko tam pachniało. Ale za to oczy z brwiami - świetne. Ładny makijaż. Usta, jeżeli je analizować samotnie, też mają ciekawy kształt, ale chyba przeszkadza mi ta szminka... Chyba faktycznie z tej całosci kiepsko wyszedł nos, ale nie wiem co bym w nim zmieniła. Twarz całosciowo jest troszkę spulchniona, to może dla tego ten mały nosek nie za dobrze wygląda.
Oceniam na 7
Ps. miło, że zdecydowałaś się po naprawdę długiej przerwie zawitać do nas znów xd
Oh tak, zdecydowanie mi się simka podoba. Ma równe i pasujące do siebie elementy rysów twarzy. Świetny makijaż, a piegi dodają jej uroku. Mogłabym się doczepić do obniżonych kącików ust, ale.. nie zrobię tego, bo nawet to pasuje, chociaż wygląda trochę niespotykanie. Fryzura świetnie dopasowana, czoło simki nie wydaje się za wysokie. Ładne brwi ^^
10! ;d
Pomogła: 282 razy Wiek: 23 Dołączyła: 24 Mar 2007 Posty: 2901 Skąd: Kraina Kredek
Wysłany: 28-06-10, 14:11
Usta mi się nie podobają. Są za bardzo skrzywione w dół. Twarz strasznie pulchna w porównaniu z resztą ciała. Jednak Simka jest bardzo ładna, podobają mi się jej oczy. 9. ;]