i pirwszy odcinek drugiego sezonu Przestudiowanej (mojego pierwszego serialiku w Simsach; więcej odicnków [cóś koło 6] na moim koncie youtube: 95blooksa)
http://pl.youtube.com/watch?v=myqLrHmVLEI
Pomogła: 40 razy Wiek: 34 Dołączyła: 06 Lip 2007 Posty: 625 Skąd: Z grobu.
Wysłany: 11-11-07, 10:46
Świetny ten serial alicesss, Masz talencicho Naprawdę zakręcona fabuła ^^ To jest lepsze niż "M jak Miłość" xP
Kiedy następny odcinek?
Poinformuj tutaj Myślę, że więcej osób się wkręci
I pytanko... Jak zrobiłaś pod koniec 4 odcinka, że ta bohaterka z bohaterem co na łóżku leżeli i mięli zrobić barabara ( ) to wyglądało to tak realistycznie... a nie tak... no wiesz... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
10/10
Asia396, twoj serialek sredni... po co tyle nie potrzebnych wstawek jak ten strazak i jedzenie obiadu... to juz w pierwszym odcinku ona powinna zajac sie wakacjami... eh.... srednio i to bardzo. 5/10
_________________ hmm po czesci odeszlam z sc. pisze tylko w temacie z simbarem
julka126 spoko niedlugo powinny byc nowe. bo mialem odinstalowane wsytzkie czescie simsow ale na sczescie sobie skopieowlaem doemk do pliku i wystzkie dodoatki i jak tlyko zianstaluje simsy to zbaiore sie za BB ring ) Pozdrawiam )
Ulubiony dodatek TS1: Zwierzaki Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 115 Skąd: Kraków
Wysłany: 23-01-08, 17:53
ja kiedyś tworzyłam seriale 'sławną być' i 'przestudiowana', ale już je skończyłam. teraz robię nowy. 'księga zycia'
odc. 1: http://pl.youtube.com/watch?v=0DnxtLcD-Nc
[ Dodano: 2008-01-23, 17:55 ]
Musia_ napisał/a:
I pytanko... Jak zrobiłaś pod koniec 4 odcinka, że ta bohaterka z bohaterem co na łóżku leżeli i mięli zrobić barabara ( ) to wyglądało to tak realistycznie... a nie tak... no wiesz... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
pewnie to Ci się już na nic nie przyda, bo dawno mnie na forum nie było i nie odpowiadałam... ale.. xd dałam po rpostu na barabara tylko że wyświetlił mi się filmik, a wcześniej kliknęłam na nagrywanie. )
i dzięki za opinię. ;*
ja kiedyś tworzyłam seriale 'sławną być' i 'przestudiowana', ale już je skończyłam. teraz robię nowy. 'księga zycia'
odc. 1: http://pl.youtube.com/watch?v=0DnxtLcD-Nc
uaaaa alicesss twoje seriale zawsze sledze bardzo uwaznie chociaz 1 seria przestudiowanej lepsza ow iele od drugiej...
nowys erial oczywiscie jak zawsze bajka. 10/10
_________________ hmm po czesci odeszlam z sc. pisze tylko w temacie z simbarem