Simsomaniak Center Forum Strona Główna

 Ogłoszenie 
Informacje o nowym dodatku „The Sims 3: Po Zmroku” znajdziecie TUTAJ

Poprzedni temat «» Następny temat
Błąd przy wprowadzaniiu rodziny
Autor Wiadomość
zielona4321 
Fanatyk



Ulubiony Dodatek TS2: Osiedlowe życie
Ulubiony dodatek TS1: Randka
Pomogła: 3 razy
Wiek: 23
Dołączyła: 26 Sty 2008
Posty: 124
Skąd: Gizycko
  Wysłany: 10-04-13, 20:48   Błąd przy wprowadzaniiu rodziny

Witam nie wiem czy dobry dział, w razie czego proszę o przeniesienie. Mój problem polega mianowicie na tym, że gdy zrobię sobie rodzinkę i chce ją wprowadzić na jakąkolwiek parcele czy do jakiegokolwiek domu w obojętnie jakim mieście pokazuje mi się błąd "Program przestał działać poprawie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cie, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie" Zupełnie nie mam pojęcia skąd ten błąd, kiedy miałam samą podstawę to tego nie było a kiedy zainstalowałam podróże, zwierzaki i cztery pory roku tak właśnie się stało. Podkreślam simsy mam oryginalne!Pomoże ktoś?!
 
 
 
%SelenneWolfen 
SCdownload Creator



Ulubiony Dodatek TS2: Cztery pory roku
Ulubiony dodatek TS1: Zwierzaki
Pomogła: 7 razy
Wiek: 22
Dołączyła: 16 Sty 2008
Posty: 185
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 14-04-13, 00:16   

Być może masz słabą kartę graficzną albo mało ram? Mi gra zaczęła crashować po zainstalowaniu cpr właśnie z powodu małej ilości pamięci ram.
 
 
 
zielona4321 
Fanatyk



Ulubiony Dodatek TS2: Osiedlowe życie
Ulubiony dodatek TS1: Randka
Pomogła: 3 razy
Wiek: 23
Dołączyła: 26 Sty 2008
Posty: 124
Skąd: Gizycko
Wysłany: 14-04-13, 18:31   

właśnie parametry mam dużo ponad wymagania. Ale instalowałam po kolei i błąd występuje przy zwierzakach, a bardzo zależy mi na tym dodatku i nie wiem co z tym zrobić poza tym inne dodatki działają mi prawidłowo.
 
 
 
Nanaxxx 
Młodziak


Wiek: 20
Dołączyła: 17 Cze 2013
Posty: 2
Skąd: dfewfewf
Wysłany: 17-06-13, 17:10   

Witam. Piszę w tym dziale, ponieważ wydaje mi się on najbardziej odpowiedni do mojego problemu. Wiem, że w The Sims 3 jest możliwość wybierania osobnej fryzury do każdego stroju. Aby to działało, należy w edycji wyglądu sima, w fryzurach odblokować kłódkę. Wcześniej, gdy miałam dwa dodatki do gry, ta opcja działała. Obecnie posiadam wszystkie dodatki i pomimo, że odblokowałam kłódkę, to gdy zmieniam wygląd sima, lub wchodzę w opcję ''zaplanuj strój'' nie ma możliwości wyboru osobnych fryzur. Czy ktoś wie, co może być przyczyną i jak to mogę naprawić?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Theme AbayGreen By DavVid
Najlepsze fora dyskusyjne w Polsce Najlepsze fora w Sieci! Analiza oglądalności witryny