Simsomaniak Center Forum Strona Główna

 Ogłoszenie 
Informacje o nowym dodatku „The Sims 3: Po Zmroku” znajdziecie TUTAJ

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kiano
06-04-10, 14:57
kod na poprawe umiejętnności
Autor Wiadomość
Maryczka 
Młody Artysta
zołza :D



Ulubiony Dodatek TS2: Podróże
Ulubiony dodatek TS1: Wakacje
Pomogła: 26 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 07 Cze 2007
Posty: 570
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 20-12-09, 19:22   kod na poprawe umiejętnności

czy istnieje takie cos jak w ts2, żeby można było za pomocą kodu ustawić wszystkie umiejętności na maksa?
_________________
"moja muzyka jest przeciwko systemowi, ktory nakazuje jak zyc i umierac" bob marley //
tam gdzie konczy sie mit zaczyna sie legenda //
Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany Stefan Niesiołowski
 
 
pasipani 
Młody Artysta



Ulubiony Dodatek TS2: Cztery pory roku
Ulubiony dodatek TS1: Zwierzaki
Pomogła: 20 razy
Wiek: 21
Dołączyła: 17 Wrz 2007
Posty: 728
Skąd: Białystok
Wysłany: 21-12-09, 05:29   

No jak w ts2 to chyba nie ten dział... ale BoolProp TestingCheats Enabled true da się regulować punkty umiejętności.
_________________
Masz jakiś problem?

Av by Grover
 
 
 
Nicky 
The Best of the Best
Łowca Dusz



Pomogła: 54 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 28 Wrz 2006
Posty: 1233
Skąd: z odległej galaktyki
Wysłany: 21-12-09, 21:30   

w ts3 nie ma takiego kodu- przynajmniej w tej chwili nie jest on odkryty.
_________________
Chcesz wrzucić gdzieś swoje opowiadanie? Wejdz na http://podziemieopowiadan.pl/forum/index.php
awangarda
 
 
 
Alexshia 
Młodziak



Ulubiony Dodatek TS2: Czas wolny
Ulubiony dodatek TS1: Randka
Wiek: 20
Dołączyła: 22 Gru 2008
Posty: 4
Skąd: Giżycko
Wysłany: 04-01-10, 17:55   

Nicky napisał/a:
w ts3 nie ma takiego kodu- przynajmniej w tej chwili nie jest on odkryty.


Mylisz się:)Mam Th3 i mam kod na zmianę kariery i żeby wszystko miał na zielono może też ten kod sprawić że może przyjść Mroczny Kosiarz.:)

Ten kod to testingcheatsenabled true. Możesz mi dodać punkt:)
_________________
Mamamia:)Go to me sexi men:**
 
 
 
Nicky 
The Best of the Best
Łowca Dusz



Pomogła: 54 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 28 Wrz 2006
Posty: 1233
Skąd: z odległej galaktyki
Wysłany: 04-01-10, 18:44   

Cytat:
Mylisz się:)Mam Th3 i mam kod na zmianę kariery i żeby wszystko miał na zielono może też ten kod sprawić że może przyjść Mroczny Kosiarz.:)

Raczej się nie mylę, bo ten kod nie poprawia żadnych umiejętności, jedynie pragnienia, karierę i przyjaciół. No i urodziny, cechy osobowości, bla bla bla. Ale nie umiejętności- przynajmniej u mnie to nie działa (; nie wiem jak u innych
_________________
Chcesz wrzucić gdzieś swoje opowiadanie? Wejdz na http://podziemieopowiadan.pl/forum/index.php
awangarda
 
 
 
Alexshia 
Młodziak



Ulubiony Dodatek TS2: Czas wolny
Ulubiony dodatek TS1: Randka
Wiek: 20
Dołączyła: 22 Gru 2008
Posty: 4
Skąd: Giżycko
Wysłany: 11-01-10, 18:18   

Nicky napisał/a:
Cytat:
Mylisz się:)Mam Th3 i mam kod na zmianę kariery i żeby wszystko miał na zielono może też ten kod sprawić że może przyjść Mroczny Kosiarz.:)

Raczej się nie mylę, bo ten kod nie poprawia żadnych umiejętności, jedynie pragnienia, karierę i przyjaciół. No i urodziny, cechy osobowości, bla bla bla. Ale nie umiejętności- przynajmniej u mnie to nie działa (; nie wiem jak u innych



Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie działa.;) :hehe:
_________________
Mamamia:)Go to me sexi men:**
 
 
 
Tabi 
Nałogowiec



Pomogła: 15 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 09 Cze 2007
Posty: 238
Skąd: Giżycko
Wysłany: 26-01-10, 17:31   

Alexshia, nie zgrywaj takiej mądrej, bo naprawdę nie ma kodu na umiejętności. ;-P

Maryczka, mam coś dla Ciebie. Znalazłam jedynie hack na szybkie uczenie się(i inne rzeczy) ale jest bardzo przydatny :-)

http://forum.simy.focus.p...showtopic=17634
 
 
 
Quidli. 
Wieczne dziecko



Ulubiony Dodatek TS2: Cztery pory roku
Ulubiony dodatek TS1: Abrakadabra
Pomogła: 5 razy
Wiek: 20
Dołączyła: 28 Lut 2007
Posty: 333
Skąd: Głogów
Wysłany: 06-04-10, 06:53   Re: kod na poprawe umiejętnności

Maryczka napisał/a:
czy istnieje takie cos jak w ts2, żeby można było za pomocą kodu ustawić wszystkie umiejętności na maksa?

Ludzie nie pozabijajcie się! Ona tu napisała TS2! Pomyliła działy.
W dwójce można boolprop testingcheatsenabled true podwiększyć chyba.
_________________
"ładniejszy niż ty" XD

Avv- Billie Joe
 
 
ika 
Swój w Mieście


Ulubiony Dodatek TS2: Własny biznes
Pomogła: 1 raz
Wiek: 21
Dołączyła: 30 Sie 2009
Posty: 79
Skąd: okolice Z. Góry
Wysłany: 06-04-10, 13:25   

Tak kodem ' boolProp TestingCheatsEnabled true ', tylko trzeba w otoczeniu. Potem przeciągnąć wybrane umiejętności.

Lecz lepiej przeciągnąć kiedy sim uczy się np. gotowania. Wtedy tylko tą dziedzinę przeciągnąć, wtedy będzie większe działanie, itd. (Metoda TS2)

Jeżeli autorowi chodziło o "The Sims 2" to lepiej przenieść temat.
_________________
...Evil Clown...
 
 
 
Maryczka 
Młody Artysta
zołza :D



Ulubiony Dodatek TS2: Podróże
Ulubiony dodatek TS1: Wakacje
Pomogła: 26 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 07 Cze 2007
Posty: 570
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 18-03-12, 16:39   

wybaczcie, że odkupuję własny temat sprzed dwóch lat, ale nauczcie się czytać - jak w ts2 nie oznacza ts2. amen.
_________________
"moja muzyka jest przeciwko systemowi, ktory nakazuje jak zyc i umierac" bob marley //
tam gdzie konczy sie mit zaczyna sie legenda //
Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany Stefan Niesiołowski
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Theme AbayGreen By DavVid
Najlepsze fora dyskusyjne w Polsce Najlepsze fora w Sieci! Analiza oglądalności witryny