Simsomaniak Center Forum Strona Główna

 Ogłoszenie 
Informacje o nowym dodatku „The Sims 3: Po Zmroku” znajdziecie TUTAJ

Poprzedni temat «» Następny temat
Boolprop i wyskakujące błędy
Autor Wiadomość
Iskierka95 
Młodziak


Wiek: 23
Dołączyła: 26 Gru 2008
Posty: 1
Skąd: z Dziwnowa. xD
Wysłany: 01-09-10, 19:40   Boolprop i wyskakujące błędy

Witam :)
Znowu zaczęłam grać w simsy, a ja, jak każdy leń, uwielbiam używać kodów. :D
Zwłaszcza jeden taki podstępny sobie umiłowałam - boolprop testingcheats enabled. Kto by go nie znał.. <oczko>
Ostatnio go codziennie włączałam żeby sobie potrzeby na max trzymać.
Dzisiaj ma wpaść do mnie pokojówka, i wyskakuje mi Error. Pisze coś "Break Tree" czy coś w tym stylu (?). No to sobie klikam reset, ale po ułamku sekundy znowu wyskakuje i tak w nieskończoność. No to próbuję przyciskiem cancel, ale to daje ten sam efekt. Muszę klikać delete, żeby mi dało spokój...
Myślałam, że problem dotyczy tylko pokojówki. Niestety okazuje się, że żaden z pracowników usług (niania, barman i majster próbowali do mnie zajechać) nie mogą się dostać na parcelę. Co mam z tym zrobić?

Mam oryginalną podstawę TS2 i trochę dodatków z neta, ale mam je od kilku dni i żadnch błędów nie wywoływały.
Mogę na e-mail czy przez gg przesłać log błędu.

Jeśli był podobny temat, to przepraszam i proszę o przekierowanie. Ja szukałam i nic takiego nie znalazłam..
_________________
Bu.
 
 
pasipani 
Młody Artysta



Ulubiony Dodatek TS2: Cztery pory roku
Ulubiony dodatek TS1: Zwierzaki
Pomogła: 20 razy
Wiek: 21
Dołączyła: 17 Wrz 2007
Posty: 728
Skąd: Białystok
Wysłany: 09-09-10, 18:45   

Tak się dzieje często podczas używania tego kodu. Wielu osobom też zepsuł grę ;/. Ten komunikat to jest taki na niebieskim tle i pod spodem są trzy opcje do wyboru: Canel, Reset, Delete? To standardowy błąd przy używaniu tego kodu. Lepiej go nie włączaj, bo całkiem ci gra padnie. Potrzeby możesz zwiększać kodem maxmotives :)
_________________
Masz jakiś problem?

Av by Grover
 
 
 
KathySelden 
Swój w Mieście



Ulubiony Dodatek TS2: Cztery pory roku
Ulubiony dodatek TS1: Abrakadabra
Pomogła: 9 razy
Dołączyła: 13 Lip 2008
Posty: 66
Skąd: Komnaty Adanosa
Wysłany: 07-10-10, 08:37   

pasipani, ale kod maxMotives działa dopiero w Nocnym Życiu tudzież nowszych dodatkach. Iskierka95 ma tylko podstawę.

Proponuję ściągnąć i zainstalować patch, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Patche, czy jak kto woli łatki, można ściągnąć na stronie http://thesims2.ea.com/update/index.php. Trzeba być zarejestrowanym, jeśli dobrze pamiętam.
_________________
 
 
aleksandra14 
Swój w Mieście



Pomogła: 5 razy
Wiek: 23
Dołączyła: 07 Cze 2008
Posty: 82
Skąd: Znienacka!
Wysłany: 13-11-10, 12:21   

A do zwiększania potrzeb proponuję InSimenator, używam go od prawie 3 lat i nigdy nie miałam z nim żadnych problemów, a z kodami owszem.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Theme AbayGreen By DavVid
Najlepsze fora dyskusyjne w Polsce Najlepsze fora w Sieci! Analiza oglądalności witryny